Fórum

Plinko szorzók összehasonlítása: x555, x1000 és x10 000

Több
3 hete 4 napja #1231298 Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Múltkor teljesen rákattantam arra, hogy megnézzem, mennyire más érzés a Plinko, ha nem ugyanazt a verziót játszom. Papíron jól hangzik minden nagy szorzó: x555, x1000, sőt van ahol x10 000 is előkerül. A gyakorlatban viszont gyorsan látszik, hogy minél nagyobb a plafon, annál ritkábban kerül oda a golyó.A Spribe-féle x555 nekem nyugodtabbnak tűnt, ott kevésbé éreztem azt, hogy minden dobás vagy semmi. A BGaming x1000 már sokkal izgalmasabb, főleg 16 sorral és magas kockázaton, de ott tényleg kell a hideg fej. Az x10 000-es verzió meg inkább extrém mód, amit én csak nagyon kis téttel próbálnék, mert brutális a szórás.Én általában itt nézem át, melyik verzió mit tud: Plinko játék . Nekem ez olyan, mint egy gyors térkép a különböző szorzókhoz és kockázatokhoz.Konkrét tipp: ne csak a legnagyobb számot nézd a táblán, hanem azt is, milyen gyakran jöhetnek közepes találatok. És ha magasabb szorzós verzióra váltasz, vedd vissza a tétet. A Plinko látványos, de a nagy szorzó nem ígéret, csak lehetőség, amit a véletlen vagy megad, vagy nem.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.050 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018