- Köszönetek: 0
Plinko szorzók összehasonlítása: x555, x1000 és x10 000
- marfrop
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Kevesebb
Több
3 hete 4 napja #1231298
Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Múltkor teljesen rákattantam arra, hogy megnézzem, mennyire más érzés a Plinko, ha nem ugyanazt a verziót játszom. Papíron jól hangzik minden nagy szorzó: x555, x1000, sőt van ahol x10 000 is előkerül. A gyakorlatban viszont gyorsan látszik, hogy minél nagyobb a plafon, annál ritkábban kerül oda a golyó.A Spribe-féle x555 nekem nyugodtabbnak tűnt, ott kevésbé éreztem azt, hogy minden dobás vagy semmi. A BGaming x1000 már sokkal izgalmasabb, főleg 16 sorral és magas kockázaton, de ott tényleg kell a hideg fej. Az x10 000-es verzió meg inkább extrém mód, amit én csak nagyon kis téttel próbálnék, mert brutális a szórás.Én általában itt nézem át, melyik verzió mit tud:
Plinko játék
. Nekem ez olyan, mint egy gyors térkép a különböző szorzókhoz és kockázatokhoz.Konkrét tipp: ne csak a legnagyobb számot nézd a táblán, hanem azt is, milyen gyakran jöhetnek közepes találatok. És ha magasabb szorzós verzióra váltasz, vedd vissza a tétet. A Plinko látványos, de a nagy szorzó nem ígéret, csak lehetőség, amit a véletlen vagy megad, vagy nem.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Oldalmegjelenítési idő: 0.041 másodperc