Fórum

Élő kaszinó BoaBeten: játékos útmutató

Több
2 hete 5 napja #1234747 Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
A múltkor blackjack asztalhoz ültem be élőben, és az első pár kör után rögtön éreztem, hogy ez teljesen más hangulat, mint egy sima slot. Ott pörögsz egyedül, itt viszont van osztó, tempó, asztallimit, meg az a kis nyomás, hogy nem akarsz sokáig gondolkodni. A BoaBet élő kaszinós része nekem azért jött be, mert lehet válogatni rulett, blackjack és más klasszikus asztali játékok között, nem csak egyetlen opció van bedobva.Amit én mindig megnézek belépés előtt: minimum tét és játéksebesség. Ha az asztal túl drága a keretemhez, inkább továbbmegyek, mert nincs értelme feszengve játszani. Gyors visszanézésre ezt használom: nonstopfogaszat.hu/ , amikor nem akarok sokat keresgélni.Konkrét tipp: élő rulettnél ne kezdj el veszteség után duplázgatni csak azért, mert “most már jönnie kell”. Blackjacknél pedig figyelj az alaplépésekre, ne érzésből nyomkodj mindent. Az élő kaszinó tényleg szórakoztatóbb tud lenni, mert emberibb az egész, de ettől még ugyanúgy benne van a random faktor. Van este, amikor szépen adja, máskor meg semmi nem áll össze.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.049 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018