Fórum

Chicken Road tippek: így kezeld a téteket a gyors körök mellett

Több
4 hete 22 órája #1223483 Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Nálam az vitte félre az első pár sessiont, hogy túl gyorsan emeltem a tétet csak azért, mert jött két-három jobb kör egymás után. Ennél a játéknál pont ez a csapda: a körök rövidek, a cash out döntés gyors, és nagyon könnyű azt érezni, hogy “na most már benne vagyok”. Amikor a Chicken Road játék oldalát átnéztem, jobban összeállt, miért kell itt visszafogottabban kezelni a téteket: a játék tempója gyors, a körök kb. 15 másodperc körül mozognak, és a valódi pénzes módnál elég széles a tét-tartomány is.Ami nekem tényleg működik, hogy nem emelek csak azért, mert előtte volt egy kisebb nyerő széria. Inkább maradok ugyanannál az összegnél több körön át, és csak akkor változtatok, ha nyugodtan tudok dönteni, nem pörgésből. A másik tippem, hogy előre legyen egy kilépési pontod, mert ha a szorzót bámulod terv nélkül, szinte biztos, hogy túl sokáig bent maradsz. A demo mód szerintem erre külön jó, mert ugyanazt a ritmust meg lehet szokni pénzügyi nyomás nélkül.Nekem azóta sokkal kezelhetőbb lett az egész, mióta nem próbálok minden körből nagy találatot csinálni. A 98%-os RTP jól hangzik hosszabb távon, de egy rövid sessionben ettől még simán jöhetnek rosszabb körök egymás után is. Itt a tempó és a fegyelem többet számít, mint az, hogy épp mennyire érzed “forrónak” a játékot.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.040 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018